ivanec

Pijan frezom ušao u raskrižje, udario u auto pa pokušao pobjeći

Objavljeno: 20.03.2023. 10:30

Zadnja izmjena: 20.03.2023. 10:30

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U subotu, 18. ožujka oko 13.30 sati, u ulica Rudolfa Rajtera u Ivancu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Kako navode iz Policijske uprave varaždinske, muškarac starosti 38 godina upravljao je motokultivatorom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2.66 promila. Dolaskom do raskrižja s ulicom Rudolfa Rajtera, nije zaustavio svoje vozilo na prometni znak obaveznog zaustavljanja već je ušao u raskrižje u namjeri skretanja ulijevo, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljala 20-godišnjakinja, a koja se kretala cestom s prednošću prolaska i zadržavala je smjer svog kretanja.

Nakon prometne nesreće isti je nastavio svoje kretanje bez da je oštećenoj ostavio svoje podatke i podatke vozila kojim je upravljao. Na oba vozila nastupila je materijalna šteta. S obzirom da je postojala opravdana bojazan da će nastaviti sa činjenjem prekršaja isti je priveden u prostorije Policijske postaje Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Komentari