Pijan skrivio prometnu nesreću, podnesena prekršajna prijava

Objavljeno: 08.01.2015. 09:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Pijani 54-godišnji vozač osobnog automobila skrivio je prometnu nesreću što se dogodila u ponedjeljak, 5. siječnja u 13,05 sati na južnoj obilaznica grada Čakovca, kod raskrižja za mjesto Strahoninec.

Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući pod utjecajem alkohola, na ravnom dijelu ceste prešao je vozilom na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te prednjim dijelom vozila udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka. Od siline udara jedan od osobnih automobila odbačen je u zaštitu ogradu.

U prometnoj nesreći jedan vozač zadobio je lake tjelesne ozlijede.

Zbog vršenja očevida prometne nesreće, u vremenu od 13,23 sati do 14,35 sati, promet na dijelu državne ceste broj 3 (južna obilaznica grada Čakovca) od raskrižja za mjesto Strahoninec do kružnog toka Nedelišće bio je zatvoren te je privremenom regulacijom preusmjeren na obilazne pravce kroz grad Čakovec.

Vozač koji je prouzrokovao prometnu nesreću uz podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Čakovcu biti će prekršajno sankcioniran.

Komentari