U Maloj SuboticI na prijelazu ceste preko željezničke pruge dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 53-godišnji vozač teretnog vozila...

Upravljajući pod utjecajem alkohola, on se nije zaustavio ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge u trenutku kada je uređaj za zatvaranje prometa bio spušten, zbog čega je prednjim dijelom vozila udario u polubranik i slomio ga.

Nakon prometne nesreće napustio je mjesto događaja te je nastavio vožnju krećući se kolnikom Ulice Zorana Šegovića, gdje je u lijevom zavoju vozilom sišao izvan kolnika i prednjim dijelom udario u prometni znak, a zatim je nastavio kretanje kolnikom Ulice Nikole Tesle, gdje je ponovno vozilom sišao izvan kolnika i prednjim dijelom udario u izvan kolnika parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka vlasništvo 31-godišnjakinje.

Od siline udara osobni automobil odbačen je u dvorišnu ogradu vlasništvo 32-godišnjaka.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu vozač teretnog automobila prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv vozača teretnog automobila biti će podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Komentari

22.01.2015. 16:49h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija