Pijan vozio istočnom obilaznicom, sletio s kružnog toka

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.06.2013. 18:50

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

U nedjelju, 2. lipnja u 19 sati istočnom obilaznicom iz smjera Varaždina u smjeru Turčina, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,99 g/kg, osobnim vozilom upravljao je 61-godišnjak, javlja PU varaždinska.

Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom na istočnoj obilaznici, zbog utjecaja alkohola za kretanje u prometu nije se koristio isključivo kolnikom, već je preko fizičkog odvojka prešao na zemljani pojas gdje je prednjim djelom vozila udario u cestovni jarak.

U prometnoj nesreći 61-godišnjak je zadobio ozljede koje za sada nisu okvalificirane u Općoj bolnici Varaždin.

Također u nedjelju, u 4 sata u ulici Stanka Vraza u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Upravljajući teretnim vozilom ulicom Stanka Vraza, od ulice Graberje prema Kapucinskom trgu, 29-godišnjak je kod kbr. 17, uslijed nekretanja sredinom prometne trake, vozilom sišao u desno na zapadni nogostup gdje je prednjim desnim djelom vozila udario u metalni stup javne rasvjete.

Ozljede je zadobila 30-godišnja putnica koja se nalazila u teretnom vozilu. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

Prema izvješću PU varaždinske, tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 13 prometnih nesreća i to tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i deset prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Komentari