Pijana 26-godišnjakinja automobilom udarila u metalnu ogradu mosta

Objavljeno: 03.11.2014. 13:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Na prometnicama Varaždinske županije tijekom vikenda dogodilo se 12 prometnih nesreća, a tri nesreće s ozlijeđenim osobama...

U Novakima je u prometnoj nesreći ozlijeđena 25-godišnja putnica u vozilu. Osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.37 promila upravljala je 26-godišnjakinja iz smjera Ribić Brijega prema Druškovcu, gdje je po izlasku iz desnog oštrog zavoja zbog neprilagođene brzine kretanja i utjecaja alkohola izgubila nadzor nad upravljačem vozila te u zanošenju prednjim dijelom vozila naletjela je na metalnu ogradu betonskog mosta. Ozlijeđenoj putnici medicinska je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U Tuhovcu su petak ozlijeđene dvije osobe. Neregistriranim osobnim vozilom je upravljao 19-godišnjak iz smjera Varaždinskih Toplica prema Ljubešćici, gdje je kod skretanja za Hrastovec zbog neprilagođene brzine prednjom stranom udario u stražnju stranu osobnog vozila s kojim je upravljala 37-godišnjakinja. Ista je, kao i putnica u vozilu dijete starosti 7 godina zadobila ozljede. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Jedna je osoba ozlijeđena je i u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u Petrijancu. Muškarac starosti 34 godine teretnim vozilom iz smjera Sračinca prema Vratnu započeo je pretjecati, a da se nije uvjerio da tu radnju može izvršiti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku je došlo do udara u zadnji lijevi dio osobnog vozila kojim je do tada u istom smjeru ispred upravljao 44-godišnjak, koji je skretao u lijevo prema parkiralištu. Ozljede je zadobila putnica u vozilu starosti 25 godina, a medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Komentari