Pijani 37-godišnjak izazvao prometnu nesreću s troje ozlijeđenih

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 20.03.2014. 10:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U srijedu, 19. ožujka oko 13:45 sati, u Ulici maršala Tita u Šenkovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 37-godišnjak iz Grkaveščaka, pod utjecajem alkohola u količini od 2,38 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste i gustoći prometa. Zbog toga vozilo nije mogao pravodobno zaustaviti te je udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljala 54-godišnjakinja iz Krištanovca.

Od siline udara njezino vozilo odbačeno je unaprijed, gdje je udarilo u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljala 48-godišnjakinja iz Vratišinca.

U Županijskoj bolnici Čakovec liječnička pomoć pružena je 37-godišnjem vozaču, 54-godišnjoj vozačici i 48-godišnjoj putnici iz Zasadbrega (putnica iz osobnog automobila kojim je upravljala 48-godišnjakinja), te je utvrđeno da su svi lakše ozlijeđeni. Na daljnjem liječenju u bolnici zadržani su 37-godišnji vozač i 54-godišnjakinja vozačica.

Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu o prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće.

Komentari