Pijani vozač kamiona skrivio prometnu nesreću s dvoje ozlijeđenih

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.03.2014. 09:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U utorak, 18. ožujka oko 19 sati na raskrižju Mažuranićeve i Trakošćanske ulice u Lepoglavi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Muškarac starosti 46 godina upravljao je teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.65 g/kg Mažuranićevom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Trakošćanskom ulicom, započeo je skretanje u lijevo te pritom prešao na dio kolnika namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera. Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je Trakošćanskom ulicom u smjeru Mažuranićeve upravljala 46-godišnjakinja.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena vozačica i 52-godišnji putnik iz njenog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Jalkovcu i Jakopovcu.

Policijska uprava varaždinska ujedno obavještava da će se u petak, 21. ožujka od 6 do 18 sati, zbog sanacije pružnog prijelaza privremeno regulirati promet na lokalnoj cesti 25 155 u Bolfanu.

Komentari