policijski izvještaj

Pijani vozači diljem županije završili na triježnjenju u postajama,evo detalja iz policije

Objavljeno: 08.08.2022. 11:19

Zadnja izmjena: 08.08.2022. 11:19

Pu varaždinska ovoga je vikenda zabilježila više prekršaja u prometu s kojima je povezana alkoholizirnost vozača, a u službenom priopćenju izdvojili su prekršaj u Jerovcu, Varaždinskim Toplicama, Varaždinu i Gačicama.

  • U četvrtak, 4. kolovoza u 22.25 sati u Jerovcu, u kontroli prometa policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su automobil kojim je upravljao muškarac starosti 29 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.42 g/kg. Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je prekršajni nalog.
  • U petak, 5. kolovoza u 10 sati u Varaždinskim Toplicama, u kontroli prometa policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaustavili su automobil kojim je upravljao muškarac starosti 39 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.65 g/kg. Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je prekršajni nalog.
  • U nedjelju, 7. kolovoza u 4.40 sati u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, u kontroli prometa policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaustavili su automobil kojim je upravljao mladić starosti 20 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.28 g/kg. Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je prekršajni nalog.
  • U četvrtak, 7. kolovoza u 22.20 sati u Gačicama, u kontroli prometa policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su automobil kojim je upravljao muškarac starosti 30 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.93 g/kg. Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je prekršajni nalog.

Komentari