Prema izvješću varaždinske policije, tijekom vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su vozači bili pod utjecajem alkohola.

Jučer, 1. prosinca oko 17:25 sati u Varaždinskoj ulici u Jakopovcu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 68 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.18 g/kg u smjeru Gornjeg Kneginca.

Prilikom izlaska iz blagog lijevog zavoja, uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sišao je vozilom udesno van kolnika na cestovnu bankinu, pri čemu je prednjim lijevim dijelom vozila udario u betonski stup električnog voda.

Nakon toga se nastavio kretati prema naprijed te je prednjim dijelom vozila udario u zid obiteljske kuće. Tom je prilikom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 30. studenog oko 4:15 sati u Vrazovoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 19-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.42 g/kg iz smjera Optujske ulice prema Kapucinskom trgu.

Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom je sišla udesno na zapadni nogostup gdje je prednjim dijelom vozila udarila u metalni stup javne rasvjete. Pritom je ozlijeđena te je prevezena u Opću bolnicu Varaždin.

Komentari

02.12.2013. 11:07h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30