Pobjegao s mjesta nesreće u Ivancu, s 1,87 promila uhvaćen u Varaždinu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.04.2014. 14:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U nedjelju, 6. travnja u 00:20 sati u ulici Marije Jurić Zagorke u Varaždinu, policijski službenici Policijske postaje prometne policije Varaždin zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.87 g/kg upravljao 29-godišnjak.

Utvrđeno je da je isti u subotu, 5. travnja oko 23:20 sati na području Ivanca prouzročio prometnu nesreću i napustio mjesto događaja te je, zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Varaždin i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Od ostalih događaja tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je šest prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Lipovniku i Gornjem Vratnu i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, te vrijeđanju i omalovažavanju ovlaštenih službenih osoba.

Također je zabilježeno pet prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Varaždinu, Novom Marofu, Dubravi Križovljanskoj, Klenovniku i Možđencu.

Komentari