Vlasnik je bio u nevjerici

Na parkiralištu u Varaždinu skinuli mu sva četiri kotača s automobila: Nisam mogao vjerovati

Objavljeno: 04.05.2016. 17:43

Zadnja izmjena: 04.05.2016. 17:57

Foto: Čitatelj

Pavel Đuga danas u jutarnjim satima spremio se za put na posao u Zagreb, no na parkiralištu ga je zatekao nevjerojatan prizor. S njegovog automobila koji je bio parkiran u Ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu netko je pod okriljem noći skinuo sva četiri kotača.

Pritom je netko kotače zamijenio ciglama, a Đuga u prvi mah nije mogao vjerovati što se dogodilo.

- Oko 6,10 sati izašao sam na parkiralište i vidio da nemam prednje kotače, a potom ni zadnje. Nisam mogao vjerovati, no sjeo sam u drugi automobil i otišao na posao. Nisam mogao vjerovati i nije mi baš bilo ugodno - rekao nam je Đuga čija je Hyundai Elantra 2012. godište, a na kotačima su bile aluminijske felge. Šteta se procjenjuje na oko 15.000 kuna, no srećom automobil je kasko osiguran.

Ima kasko

- Kupio sam automobil s kojim sam dobio potrebne performanse, no nisam mislio da će biti na meti kradljivaca. Srećom, imam kasko pa će mi štetu nadoknaditi osiguravajuća kuća - istaknuo je Đuga koji ističe da su potrebnije jače policijske patrole na Banfici, kako bi se ovakve stvari izbjegle.

- Teško je otkriti tko se bavi krađama tog tipa, no sigurno je da su potrebne jače policijske patrole kako bi se izbjegli slični slučajevi - zaključio je Đuga koji je cijeli slučaj prijavio policiji.

Komentari