Pod utjecajem alkohola pao s mopeda i odsklizao u jarak

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.12.2013. 12:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

U petak, 20. prosinca oko 19.10 sati u mjestu Donje Ladanje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen vozač mopeda.

Mopedom je upravljao 21-godišnjak pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.26 g/kg. Upravljao je van naseljenog mjesta iz smjera Donje Ladanje u smjeru Donja Voća, gdje je zbog utjecaja alkohola i neprilagođene brzine uvjetima i osobinama ceste izgubio nadzor nad mopedom pri čemu je pao na kolnik i odsklizao u desni cestovni jarak.

Vozač mopeda za vrijeme upravljanja nije koristio zaštitnu kacigu, te je u prometnoj nesreći zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Muškarac starosti 24 godine ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 21. prosinca oko 1.45 sati u Vrbanovcu.

On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola, u koncentraciji od 0.83 g/kg, ulicom Đurđice Danić iz smjera Novakovca u smjeru raskrižja sa državnom cestom D-2, gdje nije držao vozilo sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika.

Vozač je pritom sletio u lijevo van kolnika u cestovni kanal i udario u ogradu vlasništvo 79-godišnjakinje. Od udarca je  zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Komentari