Poginuo 22-godišnji mladić, dok je šetao livadom pod njim se stvorila rupa

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 16.02.2013. 15:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Jučer je mrtvo tijelo pronađeno u blizini Selnice u Međimurju, a naknadno je utvrđeno da je riječ o 22-godišnjem mladiću. Prema pisanju eMeđimurja, tijelo je pronađeno u deset metara dubokoj rupi, nedaleko naselja...

Policija je prijepodne obaviještena da je na livadi, stotinjak metara od najbližih kuća, došlo do urušavanja tla, pri čemu je nastala rupa široka jedan metar i duboka deset metara.

Djelatnici Elektre koji su radili na obližnjem dalekovodu uočili su otiske obuće koji su upućivali da je netko u rupi, pa su odmah pozvali policiju. Tijekom pretrage pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Čakovca u rupi su, u mulju, pronašli mrtvo tijelo zasad nepoznate muške osobe, priopćili su u petak u PU međimurskoj.

S obzirom da je područje oko međimurske Selnice poznato po nalazištu prirodnog plina, postoji mogućnost da je na mjestu gdje je mladić stradao nekad bila bušotina, piše eMeđimurje. Također, mještani pričaju da su nekad tamo bili i rudnici ugljena te da je na nekim mjestima na površinu izbijala i nafta.

>> Kod Selnice pronađeno mrtvo tijelo muškaca

Komentari