eksplozija ručne bombe

Pokušaj ubojstva ili zastrašivanje? Policija objavila poznate činjenice o detonaciji u Supilovoj

Objavljeno: 26.01.2017. 09:49

Zadnja izmjena: 26.01.2017. 09:49

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Prema izvješću PU Varaždinske, nakon što je jučer oko 20.45 sati Operativno komunikacijski centar policije zaprimio dojavu da je u ulici Frana Supila u Varaždinu eksplodirala eksplozivna naprava, policijski službenici su utvrdili određene činjenice o incidentu.

Naime, na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je nepoznati počinitelj aktivirao nepoznatu eksplozivnu napravu ispred obiteljske kuće i poslovnog prostora trgovine, a koje je vlasništvo muškarca starosti 60 godina.

Uslijed eksplozije došlo je do oštećenja poslovnog prostora, osobnog vozila vlasništvo 73-godišnjakinje, kao i dijelova okolnih stambenih zgrada.

Policijski službenici u suradnji sa pirotehničarima Policijske uprave varaždinske su obavili očevid, kojim je utvrđeno da je eksplodirala ručna bomba M-75.

Visina materijalne štete oštećenih će se utvrditi naknadno, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Policijski službenici nastavljaju rad, te poduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Komentari