Policajac za vrijeme dužnosti pijan uznemiravao goste kafića

Objavljeno: 17.02.2011. 15:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Ilustracija

Policijski službenik PU varaždinske udaljen je s dužnosti zbog incidenta koji se dogodio u noći s petka na subotu u jednom ugostiteljskom objektu u Varaždinu. Disciplinska odgovornost utvrđena je za još petoricu policijskih službenika.

PU varaždinska je, na temelju dojave građana i medija, otkrila da se u noći s petka na subotu u jednom ugostiteljskom objektu u Varaždinu dogodio incident u kojem su sudjelovala i četvorica policijskih službenika PU varaždinske.

Oni su za vrijeme radnog vremena, u odorama, u ugostiteljskom objektu konzumirali alkohol. PU varaždinska ne navodi ime tog ugostiteljskog objekta no doznajemo da se radi o kafiću "Tiki Bar" u Gajevoj ulici u Varaždinu. Sva četvorica bila su u alkoholiziranom stanju, a jedan policijski službenik neprimjereno se ponašao i uznemiravao goste kafića.

Spomenuti policijski službenik udaljen je s dužnosti i protiv njega pokrenut će se disciplinski postupak, a disciplinska odgovornost utvrđena je za još petoricu policijskih službenika PU varaždinske.

Trojica policijskih službenika povrijedili su pravila ponašanja u službi konzumiranjem alkohola za vrijeme radnog vremena dok su dvojica policijskih službenika propustili poduzeti potrebne mjere i radnje, odnosno nisu prijavili svoje kolege koji su sudjelovali u incidentu.



Komentari