detalji iz policije

Policajci kod Ludbrega zaustavili auto jer nije imao upaljena svjetla. Onda je uslijedio šok...

Objavljeno: 20.11.2023. 10:25

Zadnja izmjena: 20.11.2023. 10:25

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U subotu, 18. studenog oko 0.15 sati u Zagorskoj ulici u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg uočili su osobno vozilo koje se kretalo bez upaljenih svjetala.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, po zaustavljaju istog, utvrdili su da njime prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1.52 promila te u krivom smjeru upravlja 19-godišnjak, dok je kao putnik u vozilu bio 15-godišnji maloljetnik. Isti su uhićeni te privedeni na kriminalističko istraživanje.

Kako nadalje navode, kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, navedeni su tom prilikom otuđili najprije jedno osobno vozilo koje su ostavili na cesti, a potom i drugo vozilo u kojem su zaustavljeni. Oba su vozila u vlasništvu 40-godišnjaka te su oba bila parkirana ispred kuće oštećenog vlasnika, nezaključana i s ostavljenim ključevima u njima.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju dvojica počinitelja su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari