Policajci ozlijeđeni nakon što su službenim automobilom sletjeli s ceste

Objavljeno: 06.04.2012. 14:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Tri policijska službenika ozlijeđena su nakon što su službenim policijskim vozilom, pokušavajući izbjeći sudar s drugim vozilom, sletjeli s ceste i udarili u betonsku ogradu.

Policijskim vozilom upravljao je 36-godišnji policijski službenik iz Čakovca koji je u četvrtak navečer oko 23 sata u Belici kraj Čakovca, izgubio nadzor nad vozilom pokušavajući zakočiti i izbjeći sudar sa automobilom kojim je upravljao 32-godišnji vozač iz Belice te sletio s ceste i udario u betonsku ogradu. Od siline udara policijsko se vozilo odbio od betonske ograde i udarilo u stražnji dio automobila 32-godišnjaka.

U nesreći su ozljede zadobili policijski službenici iz policijskog automobila. 36-godišnji policijski službenik koji je upravljao vozilom je pritom teško ozlijeđen dok su njegovi kolege, 32-godišnji policajac iz Donje Dubrave i 42-godišnji policajac iz Čakovca na sreću samo lakše ozlijeđeni. Pomoć im je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec. U drugom automobilu su se osim 32-godišnjeg vozača nalazila još dva putnika no na sreću nitko nije ozlijeđen.

PU međimurska još uvijek istražuje kako je i zašto došlo do prometne nesreće.

Komentari