Jučer smo izvijestili o incidentu koji se dogodio na prostoru šljunčare u Malom Bukovcu gdje je prema navodima policije počinjena razbojnička krađa nad dvojicom djelatnika šljunčare starosti 67 i 28 godina nakon što su spomenuti djelatnici uhvatili troje razbojnika u krađi drva.

Sada je policija pak izvijestila kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjom ženom i dvije muške osobe u dobi od 16 i 20 godina, zbog sumnje da su upravo oni počinili razbojničku krađu nad djelatnicima. Oštećeni su zatekli navedene kako otuđuju drva i tovare ih u kombi vozilo te ih pokušali spriječiti, pri čemu su isti fizički napali i ozlijedili 28-godišnjaka. Također se sumnja da je 16-godišnjak potom kamenjem i ciglom razbio sva stakla i svjetla na osobnom vozilu u vlasništvu 67-godišnjaka.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Razbojničke krađe, a protiv 16-godišnjaka i za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari.

Komentari

29.01.2020. 09:47h Zadnja izmjena: 29.01.2020. 09:54