Policija istražuje: Pokušaj otmice djeteta u Leskovcu Topličkom?

Objavljeno: 06.05.2015. 11:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

U Leskovcu Topličkom kod kapelice u utorak je navodno došlo do pokušaja otmice djeteta.

Nakon nastave autobus je osnovnoškolce vozio iz Svibovca Topličkog do Leskovca gdje ih je iskrcao kod kapelice. U tom trenutku kraj djece koja su izašla iz autobusa naišao je navodno plavi BMW i jednog od dječaka pokušao utrpati u automobil.

Djeca su se uspaničila i počela vrištati, a dječak se uspio otrgnuti iz ruku navodnih otmičara.

- Ne možemo vjerovati da se nešto takvo moglo dogoditi u našem selu usred bijela dana - rekla je nam je mještanka Leskovca Topličkog.

Ona je istaknula da je s dječakom sve u redu osim što ima ogrebotine po ruci. Dodala je da je policija cijelo popodne do kasnih večernjih sati bila na mjestu događaja.

Kako smo saznali iz PU varaždinske prijava je zaprimljena, no zbog istrage koja je u tijeku ne mogu dati više informacija.

- Zaprimili smo prijavu i provodimo mjere i radnje u utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. Stoga vam ne možemo dati dodatnih informacija - ističu iz PU varaždinske.

Kako smo doznali riječ je o učeniku sedmog razreda Osnovne škole Svibovec te smo oko tog događaja kontaktirali obitelj dječaka.

- S djetetom je sve u redu i ne želimo ništa govoriti dok traje istraga - rekla je majka dječaka u kratkom telefonskom razgovoru.

Komentari