završen očevid

Policija izdala službeno priopćenje povodom današnjeg slijetanja kombija u Dravu

Objavljeno: 31.01.2017. 14:57

Zadnja izmjena: 31.01.2017. 15:01

Foto: Arhiva

Nakon što smo već izvijestili o tragičnoj pogibiji vozača kombija u Svibovcu Podravskom, dobili smo i službeno priopćenje policije o uzrocima slijetanja vozila u Dravu.

>> TRAGIČAN REZULTAT POTRAGE U vozilu na dnu dravskog kanala pronađen mrtav muškarac

Do nesreće je došlo u još neutvrđenom vremenu između jučer u 21.30 i danas u 8 sati. Uzrok slijetanja u kanal HE Varaždin jest vožnja neprilagođenom brzinom zbog koje je vozač sletio s cest, te bočnim dijelom udario u metalni stup javne rasvjete a prednjim dijelom u prometni znak i, nažalost, završilo u smrtonosnom kanalu. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Svibovec Podravski, te ronioci kluba podvodnih aktivnosti, koji su izvukli vozilo iz kanala.

U vozilu je pronađeno tijelo 31-godišnjaka, čiju je smrt konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Identitet vozača utvrđen je prepoznavanjem od strane obitelji i uvidom u osobne dokumente - i kako neslužbeno saznajemo radi se o mještaninu Branimiru Crnčecu. Zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu odredio je obdukciju.

Komentari