Jučer, 8. srpnja oko 12.50 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama o kojoj smo izvijestili već jučer.

Muškarac starosti 48 godina upravljao je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom. Dolaskom do raskrižja s ulicom Tina Ujevića, započeo je skretanje ulijevo, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja ravno, neprilagođenom brzinom osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, gustoći prometa i uvjetima prometovanja, upravljao 49-godišnjak.

Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela osobnog vozila 49-godišnjaka u desni bočni dio drugog vozila. Od siline udara, udareno je vozilo odbačeno van raskrižja te stražnjim lijevim dijelom udarilo u metalni zid ugostiteljskog objekta. Vozilo 49-godišnjaka pak je odbačeno na parkiralište uz kolnik Zagrebačke ulice i udarilo u parkirano osobno vozilo u kojem se na mjestu vozača nalazio 29-godišnjak te potom u parkirano osobno vozilo u vlasništvu leasing kuće.

Vozilo 29-godišnjaka je od siline udara odbačeno prema naprijed i stražnjim desnim branikom udarilo u prednji lijevi branik osobnog vozila leasing kuće, a prednjim desnim kotačem u rubni kamen nogostupa. U prometnoj su nesreći ozlijeđena sva trojica vozača te im je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari

09.07.2020. 12:10h Zadnja izmjena: 09.07.2020. 12:12