križovljan

Policija o nesreći kod Martijanca: 'Tek punoljetan mladić zaspao za volanom'

Objavljeno: 02.10.2023. 11:40

Zadnja izmjena: 02.10.2023. 11:41

Foto: DVD Martijanec

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 1. listopada oko 04.35 sati, u mjestu Križovljan, ozlijeđena je jedna osoba. Mladić starosti 18 godina upravljao je osobnim automobilom.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, dolaskom u mjesto Križovljan, isti je zbog umora zaspao tijekom vožnje, zbog čega je vozilom prešao na lijevu stranu ceste, na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim lijevim dijelom svog vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila kojim je dolazeći iz suprotnog smjera upravljala 43-godišnjakinja.

Od siline udara osobni automobil 43-godišnjakinje sletio je van kolnika i udario u metalnu dvorišnu ogradu. U tom trenutku je naišao osobni automobil kojim je upravljao 18-godišnjak, koji je prednjim dijelom vozila naletio na rasute dijelove po kolniku i tom si prilikom oštetio vozilo.

U prometnoj nesreći ozlijede je zadobila 43-godišnjakinja. Liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Komentari