Bijeg s mjesta nesreće

Policija još traga za vozačem koji je vozilom u Varaždinu ozlijedio biciklista i pobjegao

Objavljeno: 15.02.2016. 11:09

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 22:03

Foto: Google maps

Izvijestili smo da je u petak popodne u Varaždinu došlo do prometne nesreće u kojoj je nepoznati vozač automobilom naletio na bicikista i kasnije pobjegao. Policija još traga za počiniteljem.

>>Varaždin: Automobilom naletio na biciklista i pobjegao s mjesta nesreće

Prometna nesreća dogodila se na raskiržju ulica Dobriše Cesarića i Miroslava Krleže. Zasad nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom ulicom Dobriše Cesarića. Dolaskom do raskrižja s ulicom Miroslava Krleže koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje i oduzeo prednost prolaska biciklu kojim je u smjeru Filićeve ulice upravljao 34-godišnjak. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vozila u desni bočni dio bicikla i tijelo 34-godišnjaka. Nakon prometne nesreće oba su vozača sporazumno napustila mjesto događaja, a da nisu razmijenili osobne podatke. Vozač bicikla je naknadno zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

- Molimo građane koji imaju informacije o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 372-404, odnosno 192 - ističe PU varaždinska.

Komentari