Policija moli pomoć: Mlada majka iz Međimurja nestala s djetetom, sve najavila na Facebooku

Objavljeno: 06.07.2015. 14:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest o nestanku 29-godišnje Ivane Fogadić (1986.) i njenog 5-godišnjeg sina, Patrika Fogadića (2009.), oboje iz Totovca, Marka Kovača 18.

Kako je danas izvjestila policija, posljednji put viđeni su jučer (5. srpnja) na adresi prebivališta, a onda se u kasnim večernjim satima Opel Astrom, plave boje, registarskih oznaka ČK 783-GC, udaljili u nepoznatom smjeru.

Ivana je visoka oko 170 cm, slabije tjelesne građe, kraće kestenjaste kose, dok je Patrik visok oko 120 cm, također slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose.

Mole se svi građani koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku majke i sina ili ukoliko uoče osobe koje bi odgovarale njihovom opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.  Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Kako, pak, pišu Međimurske novine, ono što izaziva veliku zabrinutost povodom spomenutog nestanka je poruka koju je Ivana ostavila na Facebooku, a koja nagovješćuje crni scenarij. Naime, u opširnoj poruci koja stoji na njezinom profilu između ostalog piše:

Kada sve skupa sagledam, shvatim da zapravo jedina dobra "stvar" koju si u životu napravio je naš sin, zapravo moj sin (s obzirom da si ga tek unazad godinu dana počeo primjećivati). Znam da si sad izgubljen i da misliš kako sam poremećena (trebam se liječiti ići psihijatru i ostale slatke riječi koje si mi znao uputiti) i da ne znaš što bi prvo učinio, ali ne brini uvijek će se naći neka flaša sa strane, barem to znaš nanjušiti na kilometre...

Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, sjebat će te gore nego prvi put.... jer je vježbao. Sorry stari potrošio si sve svoje šanse. Želim ti lijep život, nadam se da ćeš naći nekoga tko će biti sretan uz takav šljam od "čovjeka" .... (i da lijepo se provedi na godišnjem)

I za kraj molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga. U životu sam napravila sve što sam htjela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mjesto, bolje za mene! Moja jedina SREĆA nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju.... Njemu će tamo biti puno puno bolje!

Znajte da budete imali jednog prekrasnog malog anđela smeđih očiju koji će se veselo igrati na oblacima, promatrati vas i smijati se na sav glas od srca kako on najslađe to radi i zna stoji završno u poruci koja asocira nažalost kao da je riječ o oproštajnom pismu uoči najgorega.

Jedan muškarac, posve vjerojatno suprug Ivane Fogadić, doznaje isti portal, pomoć u pronalaženju žene i djeteta koji su nestali ove noći oko dva sata, zatražio je i putem Facebook grupe Čakovčanke i Čakovčanci, prilikom čega je napomenuo da je sve prijavio policiji. Isto tako, napisao je da su "nestali" u Opel Astri metalik plave boje.

 

Komentari