IZVIJESTILA PU VARAŽDINSKA

Policija objavila detalje prometne nesreće koja se dogodila prošlog petka u Ivancu

Objavljeno: 05.07.2021. 10:22

Zadnja izmjena: 05.07.2021. 10:25

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u popodnevnim satima u ulici Ivana Gorana Kovačića u Ivancu.

  • Prometna nesreća dogodila se u Ivancu na križanju kod samoposluge Lidl, više ovdje.

Žena starosti 34 godine upravljala je atomobilom uključujući se s parkirališta trgovine u promet državne ceste D-35. Dolaskom do državne ceste, započela je skretanje ulijevo, a da nije propustila sva vozila koja su se kretala istom cestom. Pritom je prednjim dijelom vozila udarila u desni bočni dio osobnog vozila kojim je u smjeru Lepoglave upravljao 43-godišnjak.

Njegovo je vozilo odbačeno ulijevo na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim dijelom udarilo u osobno vozilo kojim je iz smjera Lepoglave upravljala 44-godišnjakinja, a koja se zaustavila na kolniku radi propuštanja vozila i skretanja na parkiralište trgovine. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 44-godišnja vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno. Također, 34-godišnja vozačica i 53-godišnja putnica iz njezinog vozila se izjavile da će po potrebi same zatražiti liječničku pomoć.

Komentari