Policija otkrila djecu koja su provaljivala u vikendice

Objavljeno: 15.10.2014. 11:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Međimurska je policija izvijestila o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

U utorak, 14. listopada u vremenu od 19:45 do 21:35 sati u Športskoj ulici u Čakovcu nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle ukrao dva zaključana bicikla vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je troje djece s područja Međimurske županije tijekom noći s 3. na 4. listopada u poljskom predjelu zvanom "Berbermijevo" nedaleko Kotoribe provalilo u vikend kuću, vlasništvo muškarca iz Kotoribe, gdje su ukrali zvučnike, projektor i podmetač za ribe, sve vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Također, utvrđeno je da su dvojica od njih ponovo u nedjelju, 5. listopada, u vremenu od ponoći do 10 sati, provalili u istu vikend kuću, ali ništa nisu ukrali.  Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u nedjelju 5. listopada u vremenu od 16:25 do 18:15 u poljskom predjelu zvanom "Nađerdof" u blizini Kotoribe, dvoje spomenute djece provalilo u vikend kuću vlasništvo muškaraca iz Kotoribe, gdje su ukrali ribolovnu opremu i akumulator, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Prema djeci podnijet će se posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari