Policija otkrila mladiće koji su štapovima i kamenjem razbili traktor

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.05.2014. 12:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Prema policijskom izvješću iz PU međimurske, dovršeno je kriminalističko istraživanje događaja koji se dogodio u četvrtak, 24. travnja.

Tog je dana između 11:40 i 12:15 sati, u polju zvanom "Gmajna" kod Orehovice, skupina od 20-ak osoba, napala 44-godišnjaka iz Orehovice i, prema njegovoj prijavi, drvenim štapovima i kamenjem mu razbila sva stakla i rasvjetne uređaje na traktoru, te oštetila limariju i električnu instalaciju.

Protiv 21-godišnjaka iz Orehovice, za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, a protiv njega i 22-godišnjaka iz Orehovice i Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu radi narušavanja javnog reda i mira.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak od 22:30 do 7:15 sati u Ulici Ljudevita Gaja u Čakovcu nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo poduzeća iz Lopatinca i ukrao prijenosno računalo i pića, izvijestila je međimurska policija.

Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari