Policija potvrdila identitet pronađenog tijela: Uzrok smrti Ivane Fogadić utapanje

Objavljeno: 10.07.2015. 16:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Policijska uprava međimurska službeno je potvrdila da je pronađeno mrtvo tijelo u jezeru HE Dubrava nestala Ivana Fogadić iz Totovca.

- Danas, u ranim poslijepodnevnim satima na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec izvršena je i obdukcija nad mrtvim tijelom mlađe žene, koja je jučer, 9. srpnja oko 15 sati pronađena u jezeru HE Dubrava, nedaleko naselja Struga. Obdukcijom je utvrđeno kako je uzrok smrti utapanje - poručili su iz PU međimurske.

Također, prpoznavanjem mrtvog tijela utvrđeno je da se radi o 29-godišnjoj Ivani Fogadić iz Totovc čiji je nestanak prijavljen 6. srpnja 2015.

Podsjetimo, tijelo žene pronađeno je jučer, dok je prethodnog dana pronađeno tijelo njenog petogodišnjeg sina Patrika Fogadića. Obdukcijom tijela djeteta utvrđeno je da je uzrok smrti također utapanje.

Podsjetimo, Ivana Fogadić napustila je obiteljsku kuću u ponedjeljak, u ranim jutarnjim satima, a sa sobom je povela svog petogodišnjeg sina Patrika. Majka je na svom Facebook profilu ostavila oproštajno pismo u kojem je napisala da će sebi i svom djetetu oduzeti život.

za Ivanom Fogadić i njezinim sinom Patrikom od ranih jutarnjih sati u ponedjeljak trajala je intenzivna potraga koja je nažalost završila tragično.

U potrazi su sudjelovali policijski službenici PU međimurske, vatrogasci JVP Čakovec, pripadnici HGSS-a, ali i lokalnih lovačkih i ribolovnih udruga te zmajari iz Varaždina i obični građani.

Komentari