Međimurska policija izvijestila je o dovršenom kriminalističkom istraživanju, prema kojem se sumnja da je drske krađe u Čakovcu i Murskom Središću počinio maloljetnik sa područja Međimurske županije.

On je u utorak, 17. lipnja ove godine oko 14:45 sati u Čakovcu, u Ulici Matice Hrvatske, prilikom mimoilaženja 59-godišnjakinji s vrata strgnuo i ukrao ogrlicu vrijednu nekoliko tisuća kuna.

>> Međimurska policija traži čakovečkog “fantoma na biciklu”

U petak, 20. lipnja ove godine oko 13:30 sati na groblju u Murskom Središću, u Martinskoj ulici, također je, starijoj ženskoj osobi koja je stajala ispred groba sa vrata strgnuo i ukrao ogrlicu vrijednu nekoliko tisuća kuna.

>> Projurio grobljem na biciklu i strgnuo ženi ogrlicu s vrata

Prema njemu će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Policijska uprava međimurska također je izvijestila kako se dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da su kazneno djelo teške krađe tijekom noći s 11. na 12. veljače ove godine, u Zasadbregu, počinila dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije koji su provalili u ugostiteljski objekt, te ukrali registar kasu sa novcem i pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

01.07.2014. 14:42h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19