smrt radnika iz nepala

Uhićen mladić kojeg se sumnjiči da je u subotu pobjegao s mjesta nesreće!

Kod varaždinskog aerodroma u subotu je smrtno stradao jedan biciklist, a iz PU varaždinske javljaju kako su došli do saznanja o vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći...
Objavljeno: 02.08.2021. 10:07

Zadnja izmjena: 02.08.2021. 10:10

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje mjesto događaja)

Iz PU varaždinske je stiglo priopćenje u kojem stoji kako su došli do saznanja o vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći koja se dogodila ove subote, a u kojoj je smrtno stradao biciklist iz Nepala.

  • Kod varaždinskog aerodroma u subotu je smrtno stradao jedan biciklist, drugi je ozlijeđen - više ovdje

Propćenje iz policije prenosimo u cijelosti u nastavku:

Vezano uz prometnu nesreću s poginulom osobom u Varaždinu o kojoj smo izvijestili izvanrednim priopćenjem od 1. kolovoza 2021. godine, obavještavamo Vas da su policijski službenici Policijske uprave varaždinske intenzivnim radom došli do saznanja o vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći. Daljnjim radom policijski službenici su jučer, 1. kolovoza tijekom večernjih sati uhitili muškarca starosti 30 godina s područja Međimurja zbog sumnje da je izazvao navedenu prometnu nesreću.

U koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu u tijeku je obavljanje očevida na vozilu i kriminalističko istraživanje.

Zahvaljujemo se ovom prilikom medijima i građanima na pomoći u pronalasku vozila i vozača.

Komentari