Policija traga za razbojnikom koji je nasrnuo na djelatnicu automat kluba

Objavljeno: 11.08.2014. 12:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

U petak, 8. kolovoza oko 14 sati, u Ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati počinitelj je izvršio razbojništvo uporabom tjelesne snage nad 29-godišnjom djelatnicom poduzeća koje se bavi pružanjem usluga igara na sreću, a kojem je sjedište u Koprivnici, javlja PU varaždinska.

Razbojnik je od djelatnice otuđio novčanik. Djelatnici je pružena medicinska pomoć od strane djelatnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je utvrđeno da u događaju nije teško ozlijeđena.

Počinitelj bi prema opisu bio muškarac starosti oko 40-50 godina, srednje tjelesne građe, obučen u bijele hlače i bijelu majicu kratkih rukava. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Za počiniteljem policija intenzivno traga, te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu u Varaždinu.

U proteklih nekoliko dana provaljeno je u više objekata.

Tijekom noći, 8./9. kolovoza u Ulici Ante Starčevića u Varaždinu je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekat iz kojeg je otuđio novac. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći, 8./9. kolovoza u Ulici Ivana Cankara u Varaždinu je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekat iz kojeg je otuđio novac. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 10. kolovoza u prijepodnevnim satima u Ulici Tina Ujevića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 68-godišnjakinje, u kojoj je porazbacao stvari. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske  zabilježeno je sedam prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Gornjoj Poljani, Ivancu, Jamnu, Novoj Vesi i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima  vezanim uz buku, viku i galamu,  naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, te skitnja i prosjačenje.

Komentari