Policija traži međimurskog "fantoma na biciklu"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 30.06.2014. 18:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

U petak, 27. lipnja oko 12:25 sati u Pribislavcu, u Ulici braće Radić, nepoznata muška osoba biciklom je sustigla žensku osobu iz Belice koja se također vozila biciklom, te joj iz košarice ukrala torbicu u kojoj se nalazio mobitel, novac, osobni dokumenti i bankovne kartice, sve vrijednosti više tisuća kuna.

Ženska osoba pritom je pala sa bicikla, ali se nije ozlijedila.

Počinitelj bi bio visine 160 cm, slabije tjelesne građe, obučen u crnu majicu sa kapuljačom i kratke hlače, a protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 27. lipnja u vremenu od 17 do 19 sati u Savskoj Vesi, u Ulici Josipa Bajkovca, nepoznati počinitelj je na neutvrđen način ušao u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U subotu, 28. lipnja u vremenu od ponoći do 4 sata u Donjem Kraljevcu, u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i ukrao cigarete i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 27. na 28. lipnja u Čakovcu, u Ulici ZAVNOH-a, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U nedjelju, 29. lipnja oko 20:15 sati u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj ukrao je zaključani bicikl vlasništvo ženske osobe iz Čakovca, koji je bio naslonjen na zgradu i vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj 25-godišnjak iz Kuršanca, koji je uhvaćen brzo nakon krađe, a bicikl mu je oduzet i vraćen vlasnici. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari