jeste li vidjeli?

Policija traži očevice nesreće: Izlazio 'u rikverc' iz parkinga trgovine, udario u auto pa pobjegao

Objavljeno: 18.04.2024. 10:55

Zadnja izmjena: 18.04.2024. 11:00

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U utorak, 16. travnja, oko 9.40 sati, u Hrastovskom, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Naime, kako navode iz Policijske uprave varaždinske, za sada nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te se vožnjom unazad uključivao u promet s parkirališta trgovine na kolnik u Ludbreškoj ulici u Hrastovskom, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike ili imovinu.

Tom prilikom zadnjim dijelom vozila udario je u prednju lijevu bočnu stranu osobnog automobila koji se nalazio parkiran na bankini uz sjeverni rub kolnika kod Ludbreške ulice. Nakon prouzročene prometne nesreće nepoznati vozač se sa vozilom udaljio u nepoznatom smjeru, a da vlasniku oštećenog vozila nije ostavio osobne podatke i podatke od vozila kojim je prouzročio prometnu nesreću. U prometnoj je nesreći nastala materijalna šteta.

- U svezi navedenog molimo eventualne svjedoke i očevice događaja koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja ili imaju informacije o ovom događaju, da se jave na broj telefona 042/372-404 ili 192, odnosno da osobno dođu u prostorije Postaje prometne policije Varaždin, u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu - mole iz Policije.

Komentari