Nepoznat vozač

Policija traži pomoć oko nesreće koja se dogodila u Križovljanu Radovečkom

Objavljeno: 25.03.2024. 09:45

Zadnja izmjena: 25.03.2024. 09:50

Foto: Ilustracija

Policijska uprava varaždinska izvijestila je da se u subotu u 19,45 sati u ulici Antuna Mihanovića u Križovljanu Radovečkom dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, nakon koje se vozač udaljio s mjesta događaja pa mole građane koji imaju informacije o toj nesereći da im se jave.

 Naime, zasad nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom iz smjera ulice Stjepana Radića u smjeru Vinogradske ulice. U jednom je trenutku, prilikom obilaženja 45-godišnjeg pješaka koji je gurao bicikl sa svoje lijeve strane, zbog nedržanja dovoljnog bočnog razmaka, desnim bočnim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla, pri čemu je pješak pao na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. 

 Nakon prouzročene prometne nesreće, vozač vozila se udaljio s mjesta događaja, a da ozlijeđenom pješaku nije pružio pomoć, niti pozvao hitnu pomoć i policiju. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku vozača te ujedno mole građane koji imaju informacije o toj prometnoj nesreći, da se jave u oostaju prometne policije Varaždin ili na broj telefona 192, odnosno 042/372-404.

Komentari