Policija traži trojicu muškaraca zbog razbojništva nad 40-godišnjakinjom

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.04.2014. 11:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

U petak, 11. travnja oko 12:30 sati na poljskom putu između Belice i Palovca tri nepoznate muške osobe zaustavile su 40-godišnjakinju iz Palovca koja se biciklom vozila u smjeru Palovca, prepriječivši joj put, i uz prijetnju da će je ozlijediti od nje zatražile novac, izvijestila je međimurska policija.

>> Tri nepoznate osobe izvršile razbojništvo nad 40-godišnjakinjom

Nakon što im je ona dala novac kojeg je imala uz sebe, jedan od počinitelja nepoznatim ju je oštrim predmetom lakše ozlijedio po nozi.

Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu.

Počinitelji bi prema opisu bili:
- muškarac mlađe dobi, visine oko 170 cm, srednje građe, kratko ošišane kose, obučen u donji dio trenirke tamnije boje i majicu sa kapuljačom svjetlije boje, sa uzorkom na prsima,
- muškarac mlađe dobi, izrazito tamne puti, kratke crne kose, srednje tjelesne građe, visine oko 165 cm, obučen u donji dio trenirke tamnije boje, sa svijetlom prugom, bijele tenisice i gornji dio trenirke tamne boje,
- muškarac starosti oko 50 godina, krupnije građe, nosi brkove, visine oko 170 cm, obučen u plave traperice i kariranu košulju.

Komentari