Policija u automobilu 36-godišnjaka pronašla 780,5 grama marihuane

Objavljeno: 07.07.2014. 12:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U petak, 4. srpnja oko 21 sat u Brezničkom Humu službenici Mobilne jedinice Carine zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 36-godišnjak.

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, pregledom vozila u istom su pronašli vrećicu sa sadržajem zelene biljne materije nalik na drogu marihuanu. O navedenom su obaviješteni policijski službenici Policijske uprave varaždinske koji su preuzeli daljnje postupanje, te temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili vozilo i oduzeli 780,5 grama navedene materije i mobitel.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 36-godišnjak je, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Od 28. lipnja do 3. srpnja u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati je počinitelj provalio u zgradu u izgradnji, vlasništvo 51-godišnjaka, te skinuo i otuđio prozorske klupčice, žljebove i žice gromobrana. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko deset tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 5. srpnja, tijekom ranih jutarnjih sati, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u ulici Ognjena Price u Varaždinu, te tom prilikom otuđio novac iz kase i razbio aparat za zabavu. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je šest prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Donjem Vratnu, Šemovcu, Lepoglavi, Cerju Nebojse, Novom Marofu i Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, te skitnju i prosjačenje.

Komentari