Policija u Čakovcu usred krađe zatekla troje djece

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.04.2014. 11:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Policijska uprava međimurska izvijestila je o nekoliko krađa koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći sa 3. na 4. travnja u vremenu od 20 do 00:50 sati u Čakovcu troje djece s područja Međimurske županije pokušali su izvršiti teške krađe u tri objekta, ugostiteljski objekt u Ulici Milke Trnine, vlasništvo poduzeća iz Čakovca, kiosk u Kalničkoj ulici, vlasništvo poduzeća iz Zagreba i pekaru u Ulici dr. Ivana Novaka, vlasništvo muškarca iz Savske Vesi.

U prva dva slučaja nakon provale su odustali od dovršenja kaznenog djela, a u trećem slučaju zatečeni su od strane policijskih službenika.

Prema njima će se podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 4. travnja u vremenu od 5:10 do 9 sati u Donjoj Dubravi, u Ulici Krbulja, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 5. na 6. travnja, u Prelogu, na Trgu slobode, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo poduzeća iz Čakovca, gdje je ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Na području Međimurja tijekom proteklog vikenda evidentirano je 7 prometnih nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepropisna i neprilagođena brzina – 2 prometne nesreće, nepoštivanje prednosti prolaza – 2 prometne nesreće, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag - 1 prometna nesreća, ostale greške – 2 prometne nesreće. Kod sudionika prometnih nesreća nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, izvijestila je PU međimurska.

Komentari