višestruki recidivist

Policija: U Ludbregu smo zaustavili pijanog 'ponavljača', a sud ga je sada pustio na slobodu

Objavljeno: 25.05.2022. 10:04

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Kako navode iz Policijske uprave varaždinske, u ponedjeljak su u Ludbregu zaustavili višestrukog recidivista iz skupine najtežih prometnih prekršaja, a on je kasnije, kako tvrde, od strane suda pušten na slobodu.

Jučer je PU varaždinska izvijestila kako je u Ludbregu, u večernjim satima, u ponedjeljak u kontroli prometa od strane policijskih službenika zatečen 37-godišnji višestruki počinitelj istovrsnih prekršaja, te je priveden u prostorije Policijske postaje Ludbreg.

Naime, kako stoji u priopćenju, s obzirom da se radi poznatom počinitelju prometnih prekršaja koji je zatečen u vožnji pod utjecajem alkohola i pod mjerom zabrane upravljanja vozilima B kategorije, isti je zbog bojazni da će ponoviti istovrsne prekršaje priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu s prijedlogom zadržavanja istog u Zatvoru.

Kako nadalje navode, nakon saslušanja od strane prekršajne sutkinje isti je pušten na slobodu uz obrazloženje da ne postoji opasnost da će se okrivljenik kriti, niti bi djelo mogao ponoviti iz razloga što mu je određena mjera oduzimanja vozačke dozvole za upravljanje motornim vozilima B kategorije, te ga se na taj način spriječilo da ponovno čini prekršaje u prometu.

Komentari