PU varaždinska

Policija zaplijenila kokain u vrijednosti od nekoliko milijuna kuna - pomogla im i kujica Aba

Objavljeno: 21.09.2019. 10:10

Zadnja izmjena: 21.09.2019. 10:37

U četvrtak na Graničnom prijelazu Cvetlin policijski službenici Postaje granične policije Varaždin zaplijenili su 6 kilograma kokaina, za kojeg se procjenjuje da vrijedi nekoliko milijuna kuna, izvijestili su danas iz PU varaždinske na današnjoj presici za novinare.

Naime, na ulazu u RH, granična policija zaustavila je Audi Q7 njemačkih registracija kojeg je vozio 49-godišnjak s prebivalištem na području Zagreba, te je auto pretražila i kujica Aba.

Ukupno pet paketa kokaina pronađeno je u naslonu za ruke i u sustavu ventilacije. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske. Još se utvrđuju sve okolnosti kaznenog djela, a točna čistoća pa samim time i vrijednost droge znati će se nakon što završi vještaćenje. Za sada se vrijednost procijenjuje na preko 3 milijuna kuna, no moguće je da vrijedi više, ovisno i čistoći droge.

- Ova zapljena je još jedan dokaz predanog rada policijskih službenika PU varaždinske, a sve u cilju podizanja sigurnosti na viši nivo. Koristim ovu priliku da pohvalim sve službenike koji su bili uključeni u ovu akciju, koji su svojim profesionalnim i predanim radom doprinijeli tome da ova količinu droge ne dođe na ulicu - rekao je načelnik PU varaždinske Predrag Benčić.

 

Komentari