izvijestila pu varaždinska

U Doljanu potpuno izgorjela drvena šupa, u Gojancu požar na krovištu

Objavljeno: 09.11.2021. 10:21

Zadnja izmjena: 09.11.2021. 10:21

Foto: Ilustracija

PU varaždinska izvijestila je o dva požara u proteklih 48 sati na području Varaždinske županije.

U nedjelju, 7. studenog oko 21.30 sati u Gajskoj ulici u Doljanu, izbio je požar u u drvenoj šupi u sklopu jedne vikendice vlasništvo 64-godišnjaka. Očevidom je utvrđeno kako je požar izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora uslijed čega je došlo do zapaljenja drvene građe i ostalih gorivih dijelova šupe, koja je požarom u potpunosti izgorjela.

Požar su ugasili prisutni vlasnik i mještanin. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Jučer, 8. studenog oko 9 sati u ulici Matije Gupca u Gojancu, izbio je požar na krovištu obiteljske kuće vlasništvo 36-godišnjakinje. Očevidom je utvrđeno kako je požar izbio uslijed loženja kamina za grijanje, te zapaljenja dijela krovne konstrukcije na mjestu gdje dolazi do kontakta krovne konstrukcije i metalnog dimnjaka odakle se požar proširio na gorive dijelove krova. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe i DVD Gojanec. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna

Komentari