ozlijeđen motorist

U zavoju prešao u suprotni trak i naletio na motorista pa potom pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno: 16.08.2023. 11:14

Zadnja izmjena: 16.08.2023. 11:14

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U utorak, 15. kolovoza oko 20 sati na državnoj cesti D-3 kod Brezničkog Huma, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Za sad nepoznati vozač upravljao je nepoznatim osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, ulaskom u oštri desni nepregledni zavoj, vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku i udario u neregistrirani i neosigurani motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak. Uslijed udara nepoznatog vozila, motocikl je odbačen u metalnu zaštitnu ogradu, dok je vozač motocikla odbačen udesno van kolnika u cestovni jarak.

Pritom je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Nakon prouzročene prometne nesreće, vozač osobnog vozila je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke i podatke o svojem vozilu, niti pružio pomoć ozlijeđenom motociklistu. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju otkrivanja istog. Za vrijeme trajanja očevida, do 22:40 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilazno.

Komentari