UŽAS U SUSJEDSTVU

Ovo je Loca, živi u Jalkovcu, a njezina vlasnica upravo je prijavila susjeda da ju je pretukao. I to ne samo nju

Objavljeno: 16.09.2021. 13:13

Zadnja izmjena: 16.09.2021. 14:42

U redakciju nam se javila čitateljica koja tvrdi kako je susjed na dvorištu pretukao njezina dva psa, Lunu i Locu, metalnom cijevi, a svoju priču želi podijeliti s javnošću.

Kako nam je ispričala u telefonskom razgovoru, cijeli je slučaj prijavila policiji te nadodaje kako je s tim istim susjedom i u prošlosti imala problema.

- Bila sam na poslu kad me nazvala susjeda da se nešto događa na našem dvorištu jer psi jako cvile te da ih netko tuče. Kada je došla do dvorišta, ugledala je čovjeka koji se sakriva iza zida kuće. Smirila je pse te vidjela kako susjed preskače ogradu i vraća se na svoje dvorište. U ruci je imao metalnu cijev kojom je tukao moje dvije kujice, jednu mješanku i jednu kujicu haskija. Kujica haskija prošla je gore, razbio joj je glavu, ona šepa na jednu nogu. Obje su zadobile hematome po cijelome tijelu - rekla nam je čitateljica.

Zašto ih je pretukao?

Razlog ovog napada, kako tvrdi čitateljica, zasad je nepoznat. - Ne znamo je li namjeravao nešto ukrasti pa su ga Luna i Loca u tome spriječile jer sumnjamo da je iz čistog mira počeo tuči pse. S njime smo i prije par godina imali probleme, kada je jedna od kujica poklala nekoliko njegovih kokoši. Međutim, štetu smo odmah nadoknadili tako da smo mu kupili druge kokoši. S njim smo bili samo na 'dobar dan' - ispričala nam je ogorčena čitateljica. 

O cijelom slučaju upitali smo i policiju, a njihov izvještaj prenosimo u cijelosti. - Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu žene starosti 41 godinu, kojom prijavljuje da je jučer, 15. rujna oko 13 sati u ulici Braće Radić u Jalkovcu nepoznati počinitelj iskoristio odsutnost ukućana, te ušao u dvorište obiteljske kuće i neutvrđenim predmetom istukao dva psa. Psi su zadobili ozljede, te im je medicinska pomoć pružena u Veterinarskoj ambulanti u Varaždinu. Ozljede im za sada nisu okvalificirane. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti i provode kriminalističko istraživanje - javljaju iz policije.

Komentari