nije bila nesreća?

Priča očevica današnje intrigantne nesreće: 'Vidio sam trenutak kad su mom poznaniku K.F.-u stavljali lisice'

Objavljeno: 15.06.2017. 19:30

Zadnja izmjena: 15.06.2017. 19:38

Ponukan viješću koju smo danas objavili o nesreći koja se dogodila kod varaždinske jugozapadne obilaznice, javio nam se čitatelj koji je izjavio da je bio na licu mjesta i da osobno poznaje motorista.

>> FOTO Sudar motora i automobila kod obilaznice - i policijski presretač na mjestu događaja

- Vozio sam iz Varaždina prema Hrašćici, kad sam iza sebe vidio policijsku Octaviju s upaljenim rotirkama. Maknuo sam se sa strane, a onaj tamnosivi Mercedes na slici je stajao prepriječen na cesti. To je presretač, znam ga po registarskoj oznaci. Istodobno kad i Octavia, iz smjera Sračinca na isto je mjesto došao još jedan srebrni BMW, kojega samo manjim dijelom vidite na slici. I on je stao na to mjesto, to je također policijsko vozilo. - pričao nam je čitatelj koji je htio ostati anoniman, a koji je i poslao fotografiju što je ovdje objavljujemo.

'Nije bilo nesreće'

Kad je i čitatelj došao na mjesto događaja, ugledao je zanimljiv prizor.

- Došao sam upravo u trenutku kad su policajci polegli na pod K.F. -a i stavljali mu lisice. Policajci mi nisu dopustili nikakvo fotkanje, morao sam se udaljiti. K.F.-a poznajem otprije, radili smo zajedno i znam gdje živi. Vozio je neki narančasti motor, kojega je - kako mi veli kolegica - baš jučer bio sređivao. Prijatelj mi je inače maloprije rekao da je potjera za njim išla još od Vidovca. Nije to bila nesreća, nego su ga jurili i ne znam kako stigli. - izjavio nam je čitatelj.

Zanimalo nas je - ako je to točna informacija da je K.F. prije nekoliko dana bježao policiji - kako tumači da ista osoba dvaput u kratkom vremenu počini takve prometne prekršaje.

- On je radio u Njemačkoj, znam da je i tamo izazvao nesreću kad je kombijem udario u 2 auta. Došao je onda ovdje, tu je kupio Audi TT i njime je prije par dana bježao policiji. Inače je uvijek bio miran dečko, ne znam što mu se dogodilo u glavi. - izjavio nam je čitatelj, dodajući kako je, prema njegovim spoznajama, K.F.-u nakon ovotjednog incidenta bila oduzeta vozačka dozvola. Ako je to točna informacija, očito da to K.F.-a ipak nije zaustavilo u divljanju po cestama.

>> DVA POLICAJCA OZLIJEĐENA Presretač jurio pripitog Slovenca, evo što je uradio kad su ga konačno uhvatili

Komentari