U izravnom sudaru s tegljačem kod Marofa poginula žena

Objavljeno: 12.09.2011. 12:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11.40 sati kod Novog Marofa, poginula je jedna osoba, a ozlijeđeno je dvoje djece.

Žena stara 41 godinu poginula je, a dvije djevojčice stare 4 i 12 godina ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D-24 u mjestu Jelenščak kraj Novog Marofa.

Do nesreće je došlo oko 11.40 sati, a mještani i očevici rekli su nam da je do sudara između osobnog automobila kojim je upravljala poginula vozačica i teretnog vozila došlo nakon što je vozač tegljača zadarskih oznaka u oštrom zavoju preko pune crte pretjecao traktor.

Iz suprotnog smjera u tom je trenutku naišao  osobni automobil kojim je upravljala poginula žena, te je došlo do izravnog sudara.

Automobil je odbačen u jarak kraj ceste, a očevici tvrde da je žena nakon nesreće još bila živa.

- U kući sam pripremao ručak kad sam čuo snažan udarac. Brzo sam istrčao iz kuće i kraj ceste uočio kamion. U tom trenutku nisam ni vidio automobil, vidio sam ga tek kad sam došao do ceste. Odmah sam dotrčao do automobila i našao djevojčicu koja je bila u nesvijesti, te nakon što sam joj pružio prvu pomoć ona se osvijestila. Vozačica je još bila živa, a na zadnjem sjedalu je zapomagala malena djevojčica. Čak četiri puta sam zvao Hitnu pomoć, no nitko se nije javljao - ispričao nam je mještanin Alen B., koji je prvi došao na mjesto tragične nesreće.

Još jedna mještanka ogorčeno tvrdi da je i ona pokušavala dobiti Hitnu pomoć, ali da se nitko nije javljao, te da je Hitna pomoć na mjesto događaja stigla tek nakon deset minuta.

Komentari