opasne ceste

Vozač mopeda izbjegavao sudar s automobilom i završio u bolnici

PU Varaždinska

Objavljeno: 04.10.2016. 15:37

Zadnja izmjena: 04.10.2016. 15:46

Foto: Ilustracija

Uz teške prometne nesreće o kojima smo već izvještavali, u toku jučerašnjeg dana su se dogodile još dvije čije smo detalje zaprimili u priopćenju PU Varaždinske.

Prva nesreća se dogodila u Šemovcu, oko 5.30 sati kada je 30-godišnjakinja upravljala mopedom prije stjecanja prava na upravljanje.

U jednom je trenutku mopedom prešla van kolnika na travnato tlo pri čemu je izgubila ravnotežu i pala i tako zadobila tjelesne ozljede. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Do sljedeće prometne nesreće je došlo u Varaždinu oko 6.50 sati. Muškarac u dobi od 33 godine je upravljao osobnim vozilom iz smjera Koprivničke ulice prema Trnovcu. U skretanju ulijevo nije prethodno propustio moped iz suprotnog smjera koji se kretao prometnom trakom, a njime je upravljao 42-godišnjak.

Vozač mopeda je u namjeri izbjegavanja sudara pao s vozila pri čemu je ozlijeđen i prevezen u varaždinsku Opću bolnicu. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno. 

Komentari