Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Navedeni je, kako se sumnja, u razdoblju od 3. do 6. lipnja, provalio u objekt u vlasništvu lovačkog društva u Virju Križovljanskom te otuđio televizor i alat. Nadalje je dana 10. srpnja, na parkiralištu u ulici Ivana Severa u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Bakra, otuđivši novac i žvakaće gume, nakon čega je na istom parkiralištu, otuđio osobno vozilo marke Fiat Punto, u vlasništvu 54-godišnjaka, koje je nakon oštećenja, u nevoznom stanju, ostavio uz županijsku cestu Varaždin - Trnovec.

U razdoblju od 10. do 12. srpnja, na prostoru u vlasništvu javnog poduzeća u ulici Julija Merlića u Varaždinu, pokušao je provaliti u osobno vozilo u vlasništvu istog poduzeća, dok je u razdoblju od 11. do 12. srpnja na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu pokušao provaliti u osobno vozilo u vlasništvu javne ustanove. Također je tijekom noći 11./12. srpnja, na parkiralištu u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu 19-godišnjaka i u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Varaždina iz kojeg je otuđio ruksak s raznim predmetima. Isto tako se sumnja da je u nedjelju, 14. srpnja, zajedno sa 24-godišnjakinjom, provalio u skladište povratne ambalaže u sklopu trgovine u Gospodarskoj ulici u Varaždinu i otuđio više stotina komada limenki. Protiv njega i 24-godišnjakinje, policijski službenici podnose kaznenu prijavu za kaznena djela teških krađa i krađe.

Komentari

16.07.2019. 09:37h Zadnja izmjena: 16.07.2019. 09:37

Foto: Ilustracija