provale po županiji

Protekli tjedan provaljeno u skladište, garažu i dva osobna vozila

PU Varaždinska

Objavljeno: 24.10.2016. 14:38

Foto: Ilustracija

Protekli tjedan na području Varaždinske županije obilježile su provale. Provaljivalo se u skladište, osobna vozila, garažu, a u ugostiteljskom objektu je otuđena torbica s raznim predmetima.

Sa četvrtka na petak u Varaždinskoj ulici u Jelkovcu nepoznati je počinitelj provalio u skladište jednog poduzeća i otuđio novac iz metalne kase.

No, otuđivanje novca nije bilo dovoljno, te je razbacao stvari iz ladica i ormara, a potom provalio i u prostorije drugog poduzeća i tamo učinio isto. Visina materijalne štete se još uvijek utvrđuje.

U noći s petka na subotu u ulici Matije Gupca u Gojancu, iz otvorene garaže otuđeno je oko 260 kilograma otpadnog bakra, čija se vrijednost procjenjuje na više tisuća kuna.

Jučer u noći na Trgu Kralja Tomislava u Varaždinu nepoznati je počinitelj u jednom ugostiteljskom objektu otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobitel, novčanik s dokumentima i novcem.

Također, jučer su zabilježene i dvije provale u osobne automobile. Jedna se dogodila u ulici Ratimira Hercega gdje provaljeno  u osobno vozilo iz kojeg je otuđena torbica s dva novčanika i novcem, dok se druga provala dogodila u Zagrebačkoj ulici u Ljubešćici prilikom čega je otuđena torbica s raznim ključevima, dokumentima i novcem, a materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

U svim slučajevima provale PU Varaždinska poduzima mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja kaznenih dijela.

 

Komentari