Policija izvijestila

Proteklih dana nema što se nije kralo...

Objavljeno: 02.04.2024. 11:24

Zadnja izmjena: 02.04.2024. 11:31

Foto: Ilustracija/iStock

Policijska uprava varaždinska izvijestila je danas o seriji krađa koje su se zbile u proteklom razdoblju na varaždinskom području, a pritom se kralo sve što se stiglo - bicikl, mobitel, novac, nakit, aparat za zabavu, stabla...

Tako je u subotu u Ulici hrvatskih branitelja u Varaždinu, nepoznati počinitelj iz hodnika zgrade otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjakinje, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelj podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 29. do 30. ožujka, pak, u Varaždinu je nepoznati počinitelj provalio u cvjećarnicu i otuđio dva mobitela i novac, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 1000 eura. Nadalje, u razdoblju od 14. do 30. ožujka u mjestu Oštrice, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 61-godišnjakinje i otuđio razni nakit, vrijedan više stotina eura. Tijekom noći 30./31. ožujka, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Gornjem Kućanu te otuđio novac iz blagajne i aparata za zabavu, dok će se visina materijalne štete utvrditi naknadno.

U razdoblju od 1. do 20. ožujka, u Družbincu, nepoznati je počinitelj u šumi porušio i otuđio stabla u vlasništvu jednog poduzeća za gospodarenje šumama. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenog djela, izvijestili su iz PU varaždinske.

Komentari