vrijedna imovina

PROVALE U KUĆE I STANOVE U Varaždinu i Novom Marofu otuđen novac, peć, zamrzivač i zlatni nakit

Objavljeno: 18.01.2017. 16:34

Zadnja izmjena: 18.01.2017. 16:37

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU Varaždinske na području Varaždinske županije se dogodilo nekoliko krađa i provala, dvije u Varaždinu, a jedna na području Novog Marofa.

Od 15. do 17. siječnja u Sajmišnoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u napuštenu kuću vlasništvo grada Varaždina, iz koje je otuđio peć na kruta goriva, zamrzivač i drveni stol. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 17. siječnja  u ulici Ive Režeka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan vlasništvo 63-godišnjakinje. Iz prostorija stana je otuđio novac i karticu banke. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu od 54-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je od 5. do 16. siječnja, nepoznati počinitelj iz spavaće sobe otuđio više komada zlatnog nakita. Visina materijalne štete se procjenjuje na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela. 

Komentari