Lopovska posla

Provale u Varaždinu, Sračincu i Družbincu

Objavljeno: 29.02.2016. 12:36

Zadnja izmjena: 29.02.2016. 12:38

Foto: Ilustracija

Kako doznajemo iz PU varaždinske, dogodile su se provale u Varaždinu, Sračincu i Družbincu...

Nestao motorni rezač u Miškininoj

Tijekom noći 25./26. veljače u Miškininoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u skladišni prostor poduzeća sa sjedištem u Petrinjskoj ulici u Varaždinu te otuđio motorni rezač za beton. Visina materijalne štete iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela. 

Skinuo metalna vrata prepumpne stanice u Sračincu

Unazad mjesec dana nepoznati je počinitelj skinuo iz ležišta i otuđio metalna vrata s objekta prepumpne stanice u Dravskoj ulici u Sračincu, u vlasništvu komunalnog poduzeća sa sjedištem u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Opljačkana kuća u Družbincu, stvari pronađene u Varaždinu

U petak, 26. veljače u večernjim satima, nepoznati je počinitelj ušao u nezaključanu kuću u Dravskoj ulici u Družbincu te iz jedne od prostorija otuđio žensku torbu s novčanikom, novcem i osobnim dokumentima i kutiju s bižuterijom, u vlasništvu 20-godišnjakinje. Torbu i kutiju s nakitom, idućeg je dana odbačene u Varaždinu pronašao jedan građanin te ih predao policijskim službenicima, koji su ih vratili oštećenoj. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela. 
 

Komentari